Our Wedding Videos in Blog format

Wedditng video Trairlers

Jennifer & Juan Highlights

Jenni dejó el mar para encontrarse con Juan, de eso ya han pasado unos años, paseamos por el retiro con la pequeña Jimena, que será testigo de un dia lleno de alegria y emoción, de nuevo cerca del mar.

La màgia de Sant Joan

La boda és una de les festes més xules que es poden fer a la vida, la decisió i el moment de fer-la pot tenir a veure amb que els teus fills ja entenguin que és una família i que son els amics.

Una llamada perdida

Por una llamada perdida cuenta la historia de una chica que se decidió a dar el paso que le cambiaria la vida para siempre, 16 años atrás empezó una relación que perdura con más fuerza que nunca, espero que us agradi.

Sol Solet - Un video especial

Aquesta és l'última història que puc explicar del 2018, tinc un gust agredolç, deixo endarrera vides i moments inoblidables, sense vosaltres em sento una mica buit, ja s'em passarà, una abraçada.

M'hi Apunti

I la calurosa primavera va arribar, i vam seguir passejant junts per diferents indrets de Barcelona, així és com va nèixer en Xiulet, i en xiulet és l'amor, la tendresa i l'amistat que uneix a la Clàudia i en Dani, en aquesta història entre Sant Cugat, Barcelona i Cadaqués és on he decidit fer aquesta pel.lícula tant emocionant i emotiva, perquè com diu la Clàudia, jo també m'hi apunti.

I Finally Found Someone

The highlights of the amazing wedding with two loving people, Wayne and Paloma

Venècia, Tavi & Eli

Com la calidesa dels fogons del seu restaurant, el Tavi és de connectar ràpid amb la gent i es fa estimar, l'Eli més dolça i reservada son una parella que respira els aires romàntics de la ciutat testimoni de la seva història d'amor, Venècia.

Corazón de Chocolate

"Entro en controversia con mis pensamientos pués aunque no tengamos la misma sangre tu eres mi hermana", "viniste con el anillo y vi el sentimiento de una pareja enamorada", "Has llenado su corazón de chocolate", "No entiendo como se puede querer tanto a una persona", pequeñas perlas que podeis encontrar en la maravillosa historia de Irene y Fran, espero que os guste

El chico guapo de la terraza, Victor & Laura Highlights

Cuando tu boda y tu historia de amor és el telón de fondo de una fiesta en que todos los amigos y familiares quieren decir unas palabras, todos quieren participar y disfrutar al máximo, porqué Laura y victor son tan especiales para los suyos que todo se vive con la máxima intensidad, espero que os guste

Aviso Legal  |  Política de Privacidad  |  Política de Cookies

______________________