David Pallarès Cerezuela

627572244    vitott@gmail.com
Avda. Catalunya 72. 43763. la Nou de Gaià. Tarragona


                

Des de ben petit l’interès per crear m’ha portat a dibuixar, pintar, fer fotos etc. Veient des de petit com el meu pare feia els muntatges de les seves pel·lícules de SUPER 8mm ja pensava llavors si jo també ho podria fer algun dia, sempre vaig fer les fotos dels viatges que fèiem amb la ZEISS-IKON que ell em va regalar. Tot el que ha vingut després és part d’una gran passió que cada dia ha anat a més, la cinematografia.

Poc a poc i gràcies a un amic entro en el món del vídeo social i els casaments en concret, agafant experiència i sabent cada vegada més com vull encarar una boda apart de tècnicament, visual i emocionalment. Totes aquestes inquietuds em fan decidir d’entrar a l’Escola de Cinema de Reus, on faig Direcció i Creació Cinematogràfica. Allà aprenc el llenguatge visual, faig curtmetratges i entenc cada vegada més com fer que les emocions, la història de cada parella i les imatges tinguin el nexe únic per fer-les inoblidables.

Un bon amic d’infantesa i gran cinèfil em va dir un dia: 'tu no fas vídeos de casament, tu fas algo més!'. Això és precisament el que buscava, que no sigui un conjunt d’imatges de record, sinó un viatge a través de les persones, les seves il·lusions, els seus vincles i els seus somnis de vida.


Us deixo un breu resum de la meva trajectòria que vaig posar fa poc a la web de l’Escola de Cinema de Reus, on imparteixo classes de Final Cut X, programa d’edició de vídeo:

CURSOS DE FOTOGRAFIA
Des de fa anys inicia a gent en el món de la fotografia amb diversos cursos d’iniació a la fotografia on ensenya als alumnes a descobrir la manera de fer bones fotos.

CURSOS DE PHOTOSHOP
Amb experiència en Photoshop des de fa anys, també ha donat cursos d’iniciació al retoc fotogràfic amb el programa d’Adobe, Photoshop.

REPORTATGE SOCIAL — VITOTT PRODUCCIONS
Al 2012 munta la seva empresa de videografia vitott Produccions començant a fer vídeos de boda amb muntatge cronològic fins que al 2016 es consagra com a creadors de reportatge social amb look cinematogràfic fet que el fa ser reconegut en webs especialitzades (bodas.net) així com diaris locals (El Diari de Tarragona) com una empresa a l’alça que aprofita el reportatge social per reivindicar el cinema.

DIOMÈDIA3
Al 2014 munta juntament amb Òscar Gonzàlez la productora DIOmèdia3 fent reportatges de publicitat però s’acaba fussionant amb vitott Produccions.

CURSOS DE MUNTATGE DE VÍDEO-FINAL CUT X
Donada la seva experiència en el muntatge de vídeos de casament, reportatge i publicitat, el 2016 comença a fer cursos d’estiu per a joves de muntatge i edició de vídeo amb el programa d’Apple Final Cut X. Més tard fa cursos per a adults d’edició i muntatge amb Final Cut X ensenyant edició, muntatge i narrativa visual.

DIRECTOR DE FOTOGRAFÍA
Al 2015 de la mà de l’Escola de cinema ECIR participa com a ajudant de càmera i Video Assist en el curtmetratge “Marcianos de Marte” amb la direcció de Fernando Trullols.
També al 2015 fa de Director de Fotografía en el curs de l’Escola ECIR “El Ídolo” dirigit per Eduard Veciana.

FORMACIÓ
Diversos cursos de fotografia.
Edició i Creació cinematogràfica a Escola de Cinema de Reus-ECIR.
Colorista i etalonatge amb Davinci Resolve a Escola de Cinema de Barcelona -ECIB.
Operador de RPA (Drones) Títol de AESA rebut a l’Aeroport de Reus.AVÍS LEGALPOLÍTICA DE PRIVACITATPOLÍTICA DE COOKIES